David Rio från San Fransisco är känt för sin populära chai världen över. Här integreras traditioner från öst med västerländska innovationer för att nå resultatet de omtalade ingredienserna. Ingredienserna hittas på olika platser i världen och all chai görs på nymalda organiska kryddor.

Kvalitén och blandningen av olika kryddor och ingredienser skapar den skarpa och rena smaken av David Rios chai. Den traditionella känslan av chai sammanflätas med nya dynamiska smaker och resulterat i alldeles unika smaker och dofter. Riktigt fina råvaror och ett aktivt arbete för hållbart jordbruk och ansvar för djur och natur. Ett bra val och en självklar smaksensation.

Visar alla 7 resultat

David rio – Chai Tiger Spice 1,82kg

Den mest populära chai. Svart te blandning som är smaksatt med kardemumma, nejlika, kanel, ingefära och honung. Detta ger en krämig och en mycket smakfull chai. Bruksanvisning: Tillsätt varmt vatten eller mjölk.

Traditionell masala chai är en exotisk mix av söta och välsmakande kryddor, såsom nejlika, kanel, kardemumma och ingefära. Kryddorna mals ner och kokas i vatten därefter tillsätts teet – som ligger och drar i blandningen. Blandningen silas och det tillsätts mjölk och eventuellt honung.

David rio – Chai Elephant Vanilla 1,82kg

Denna chai är nästan lika populär som Tiger Spice. Och med samma ingredienser, men även härlig Madagaskar bourbon vanilj. Bruksanvisning: Tillsätt varmt vatten eller mjölk.

Traditionell masala chai är en exotisk mix av söta och välsmakande kryddor, såsom nejlika, kanel, kardemumma och ingefära. Kryddorna mals ner och kokas i vatten därefter tillsätts teet – som ligger och drar i blandningen. Blandningen silas och det tillsätts mjölk och eventuellt honung.

David rio – Chai Toucan Mango 1,82kg

Toucan Mango är en krämig chai, baserad på svart te och exotiska kryddor. Denna blanding har samtidig en frisk exotisk smak av mango. Bruksanvisning: Tillsätt varmt vatten eller mjölk.

Traditionell masala chai är en exotisk mix av söta och välsmakande kryddor, såsom nejlika, kanel, kardemumma och ingefära. Kryddorna mals ner och kokas i vatten därefter tillsätts teet – som ligger och drar i blandningen. Blandningen silas och det tillsätts mjölk och eventuellt honung.

David rio – Chai Orca Sockerfri 1,52kg

Originalet i sockerfri variant. Den är baserad på Tiger Spice – men sockret är borttaget. I stället är det tillsatt sötningsmedlet Splenda. Bruksanvisning: Tillsätt varmt vatten eller mjölk.

Traditionell masala chai är en exotisk mix av söta och välsmakande kryddor, såsom nejlika, kanel, kardemumma och ingefära. Kryddorna mals ner och kokas i vatten därefter tillsätts teet – som ligger och drar i blandningen. Blandningen silas och det tillsätts mjölk och eventuellt honung.

David rio – Chai Tiger Spice

Den mest populära chai. Svart te blandning som är smaksatt med kardemumma, nejlika, kanel, ingefära och honung. Detta ger en krämig och en mycket smakfull chai. Bruksanvisning: Tillsätt varmt vatten eller mjölk.

Traditionell masala chai är en exotisk mix av söta och välsmakande kryddor, såsom nejlika, kanel, kardemumma och ingefära. Kryddorna mals ner och kokas i vatten därefter tillsätts teet – som ligger och drar i blandningen. Blandningen silas och det tillsätts mjölk och eventuellt honung.

David rio – Chai Elephant Vanilla

Denna chai är nästan lika populär som Tiger Spice. Och med samma ingredienser, men även härlig Madagaskar bourbon vanilj. Bruksanvisning: Tillsätt varmt vatten eller mjölk.

Traditionell masala chai är en exotisk mix av söta och välsmakande kryddor, såsom nejlika, kanel, kardemumma och ingefära. Kryddorna mals ner och kokas i vatten därefter tillsätts teet – som ligger och drar i blandningen. Blandningen silas och det tillsätts mjölk och eventuellt honung.

David rio – Orca (sockerfri)

Originalet i sockerfri variant. Den är baserad på Tiger Spice – men sockret är borttaget. I stället är det tillsatt sötningsmedlet Splenda. Bruksanvisning: Tillsätt varmt vatten eller mjölk.

Traditionell masala chai är en exotisk mix av söta och välsmakande kryddor, såsom nejlika, kanel, kardemumma och ingefära. Kryddorna mals ner och kokas i vatten därefter tillsätts teet – som ligger och drar i blandningen. Blandningen silas och det tillsätts mjölk och eventuellt honung.